Psychic of Mediamiek Consult

Tijdens het consult maak ik contact met jouw energieveld en/of met het energieveld van een overleden dierbare in de spirituele wereld. Dit kunnen familieleden zijn, vrienden, collega’s, kennissen…

Wat is een medium?

Als medium werk ik als een soort doorgeefluik, door af te stemmen op de juiste energie frequentie geef ik bewijzen en herinneringen van jouw overleden dierbaren in de spirituele wereld door.
Een medium kan zowel communiceren met jouw ziel en energieveld als ook van de ziel en energieveld van de overleden dierbaren.


Hoe werkt een psychic consult:

Tijdens het consult maak ik contact met jouw energieveld. Ik geef bewijzen en boodschappen door uit jouw leven. Dit kunnen situaties uit jouw verleden zijn en wat er nu speelt in jouw leven.


Hoe werkt een mediamiek consult:

Tijdens het consult stem ik af op het energieveld van een overleden dierbare. Dat kunnen familieleden zijn, vrienden, collega’s of kennissen. Ik kijk wat er naar voren komt tijdens het consult en welke boodschappen er voor je zijn, die je wellicht nieuwe inzichten en antwoorden kunnen geven en troost kunnen bieden.

Ik geef geen toekomstvoorspellingen. Het liefst ontvang ik zo min mogelijk informatie van te voren. Het consult duurt ongeveer 45 à 60 minuten. Het is ook mogelijk om psychic en mediamiek consult te combineren. Een consult kost € 75 

Wanneer er een afspraak is geboekt en mocht door omstandigheden het consult niet door kunnen gaan, dan dient u deze 24 uur van te voren door te geven. Anders zal het consult in rekening gebracht worden.

Reiskosten buiten een straal van 10 km worden in rekening gebracht, per km 0,25.

Mediamiek consult cadeaubon

Ben je op zoek naar een passend cadeau? De mediamiek consult cadeaubon is een origineel cadeau om te geven aan een vriend, vriendin of familielid. Stuur mij een bericht via whatsapp en ik stuur je een betaalverzoek terug. Na betaling krijg je van mij een officiële mediamiek consult cadeaubon inclusief factuur retour.

Vraag aan via whatsapp
Moonvalley Cadeaubon - Meditatieavond

Goed om te weten

Doelgroep

  • Volwassenen

Hoelang duurt een consult?

  • Een psychic, mediamiek of gecombineerd consult duurt ongeveer 1 uur.

Waarom een psychic en/of mediamiek consult?

  • Een consult kan inzichten en helderheid geven en troost.

Aanbod

  • Psychic consult.
  • Mediamiek consult.

Kosten

  • Kosten consult: € 75,-

Hoe maak ik een afspraak?

  • Per mail.
  • Bekijk hier de agenda
  • Het contactformulier onderaan de pagina.
  • Telefonisch.

Neem gerust contact op

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 9.00 u – 22.00 u

Bekijk hier de agenda of neem contact op voor een afspraak in overleg.