Select Page

Consult Handlezen

Een consult kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen. Heb je een vraag op het gebied van privé of werk, gevoelens en emoties? Benieuwd naar de mogelijkheden en wat jouw handen je kunnen vertellen?

Wat is handlezen?

De handen spiegelen onze innerlijke kwaliteiten, talenten en valkuilen.  In je handen is informatie terug te vinden over jezelf, uit het heden en het verleden. De toekomst vertelt je nog niets, omdat je die nog niet geleefd hebt. Jouw handen zijn uniek en vertellen wat voor persoon je bent en wat er nog te ontdekken valt. Waar je aan kunt werken en welke patronen je kunt doorbreken om jezelf nog beter te leren kennen.

Wat kan ik van een consult handlezen verwachten?

Ik begin met het verzamelen en interpreteren van de gegevens in de handen. Ook kijk ik naar o.a. de kleur, grootte, de vorm, de vingers en de lijnen in de handen.

Vervolgens begint het daadwerkelijke consult handlezen. Dit kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen. En op deze manier handvatten te krijgen, die je helpen om te groeien. Het heft (weer) in eigen handen te nemen.

Het is mogelijk om een uitgebreid consult handlezen te laten doen.  Bijvoorbeeld als je een speciale vraag hebt op het gebied van o.a. werk, studie, communicatie, gevoelens en emoties. Dit consult duurt anderhalf uur. Een consult handlezen kost €90,-

Wanneer er een afspraak is geboekt en mocht door omstandigheden de afspraak niet door kunnen gaan, dan dient u deze 24 uur van te voren door te geven. Anders zal het consult in rekening gebracht worden.

Soulreading Handlezen cadeaubon t.w.v. €35 of €90

Ben je op zoek naar een passend cadeau? De soulreading handlezen cadeaubon is een origineel cadeau om te geven aan een vriend, vriendin of familielid. Stuur mij een bericht via whatsapp en ik stuur je een betaalverzoek terug. Na betaling krijg je van mij een officiële mediamiek consult cadeaubon inclusief factuur retour.

Soulreading handlezen bij Moonvalley in Wagenborgen
Soulreading handlezen bij Moonvalley in Wagenborgen

Goed om te weten

Doelgroep

 • Volwassen

consulttijd handlezen

 • Volwassenen:  1,5 uur
 • Minimaal 24u van te voren annuleren. Anders worden kosten in rekening gebracht.

Kosten consult handlezen

 • Volwassenen: € 90,-

Positieve effecten die een consult handlezen kan geven

 • Het kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen.
 • Het heft (weer) in eigen handen te nemen.

Stel jezelf open voor een nieuwe ervaring!

 • Je zult verbaasd zijn in wat er allemaal naar voren komt.

Hoe maak ik een afspraak voor een consult handlezen?

 • Per mail.
 • Bekijk hier de agenda
 • Het contactformulier onderaan de pagina.
 • Telefonisch.

Neem gerust contact op

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 9.00 u – 22.00 u

Bekijk hier de agenda of neem contact op voor een afspraak in overleg.