Consult Handlezen

Een consult kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen. Heb je een vraag op het gebied van privé of werk, gevoelens en emoties? Benieuwd naar de mogelijkheden en wat jouw handen je kunnen vertellen?

Wat is handlezen?

De handen spiegelen onze innerlijke kwaliteiten, talenten en valkuilen.  In je handen is informatie terug te vinden over jezelf, uit het heden en het verleden. De toekomst vertelt je nog niets, omdat je die nog niet geleefd hebt. Jouw handen zijn uniek en vertellen wat voor persoon je bent en wat er nog te ontdekken valt. Waar je aan kunt werken en welke patronen je kunt doorbreken om jezelf nog beter te leren kennen.

Wat kan ik van een consult handlezen verwachten?

 

Ik begin met het verzamelen en interpreteren van de gegevens in de handen. Ook kijk ik naar o.a. de kleur, grootte, de vorm, de vingers en de lijnen in de handen. Vervolgens begint het daadwerkelijke consult handlezen. Dit kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen. En op deze manier handvatten te krijgen, die je helpen om te groeien. Het heft (weer) in eigen handen te nemen.

Het is mogelijk om een uitgebreid consult handlezen te laten doen.  Bijvoorbeeld als je een speciale vraag hebt op het gebied van o.a. werk, studie, communicatie, gevoelens en emoties. Dit consult duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Een consult handlezen kost €70,- 

Wanneer er een afspraak is geboekt en mocht door omstandigheden de afspraak niet door kunnen gaan, dan dient u deze 24 uur van te voren door te geven. Anders zal het consult in rekening gebracht worden.

Handlezen op Texel

Regelmatig ben ik te vinden op Texel. Hier verzorg ik handleesconsulten bij Centrum voor Bewustzijn Texels Groen. Esther Fokkens en Veronique Akkerman zijn de eigenaren van dit mooie centrum en zij bieden verschillende cursussen, workshops en coaching aan. Allemaal met als doel om mensen te ondersteunen op hun weg naar verdere zelfontwikkeling en onderzoek. Dit mooie centrum ligt op Texel onder aan de waddendijk in het rustige plaatsje Oudeschild. De Waddenzee ligt 50 meter voor de deur, een trap over en je bent er. Neem gerust een kijkje op haar site https://www.herbergtexel.nl/centrumvoorbewustzijn.

 

 

 

 

Handlezen & Kinderen

Een consult handlezen kan ook een hulpmiddel zijn om inzichten en handreikingen te krijgen in de opvoeding van je kind en/of begeleiding in het werken met kinderen. Kinderen zijn nog volop in ontwikkeling. Alles is nog mogelijk, omdat ze aan het begin van hun levenspad staan. Kinderhanden veranderen sneller dan van volwassenen.  De handen duid ik tot nu toe want de toekomst is nog niet geleefd.

Tijdens het consult begin met het verzamelen en interpreteren van de gegevens in de handen. Ook kijk ik naar o.a. de kleur, grootte, de vorm, de vingers en lijnen in de handen. Vervolgens maak ik afdrukken van inkt, die je kind uiteraard mee naar huis krijgt. Het verslag van het consult werk ik uit en bespreek ik met de ouders na.

Enkele voorbeelden van vragen van ouders en/of opvoeders waarbij de handleeskunde meer inzichten zou kunnen bieden.

 • Hoe komt het dat mijn kind zich maatschappelijk, zoals op bijvoorbeeld de opvang of op school zo heel anders gedraagt dan thuis? Ik herken mijn kind niet terug in wat de leidster of leerkracht over mijn kind zegt.
 • Hoe kan het dat mijn kind zo snel moe is thuis en als mijn kind op school is het plotseling over is
 • Waarom is mijn kind vaak boos als ik hem bijvoorbeeld naar de opvang of school breng of juist andersom?

Wist je dat ongeveer tien weken na de conceptie al lijntjes en huidpatronen ontstaan in de handjes van de ongeboren baby?

In het laatste jaar van de opleiding handleeskunde, die ik bij Rebecca van Delden (www.handsaam.nu) heb gevolgd, heb ik mijn onderzoek gedaan over kinderhanden “Ligt er een relatie tussen de loop van de hoofdlijn en de mate van fantasie bij kinderen van 4 t/m 10 jaar”.

Goed om te weten

Doelgroep

 • Volwassenen
 • Kinderen

consulttijd handlezen

 • Volwassenen: 1 à 1,5 uur.
 • Kinderen: 1 uur.

Kosten consult handlezen

 • Volwassenen: € 70,-
 • Kinderen: € 50,-

Positieve effecten die een consult handlezen kan geven

 • Het kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen.
 • Het heft (weer) in eigen handen te nemen.

Stel jezelf open voor een nieuwe ervaring!

 • Je zult verbaasd zijn in wat er allemaal naar voren komt.

Hoe maak ik een afspraak voor een consult handlezen?

 • Via de mail.
 • Het contactformulier.
 • Telefonisch.

Neem gerust contact op

Stel een vraag, maak een afspraak of vraag meer informatie aan.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 9.00 u – 22.00 u

 

Op afspraak. Neem gerust contact op.

× Chat?