Praktijk Moonvalley Klantervaringen

Lees over klantervaringen uit voorbijgaande jaren 

Praktijk Moonvalley Klantervaringen

"Linda is een lieve en integere vrouw die vanuit haar voelen op een liefdevolle manier contact met jou maakt. Zij leest de informatie die in je handen ligt en vertelt informatie die aansluit bij karakter, leven, ervaringen. dit blijft niet alleen bij feiten maar het is een heel persoonlijk consult waarin zij aanvoelt welke gevoelens en dingen er spelen wat je bezig houdt. ik heb het als mooi en prettig ervaren. Dank je wel lieve Linda!"

Tamara. Handlezing.

"Ik ben bij Linda geweest voor het handlezen. Het eerste wat mij opviel was de warme benadering van Linda. Verbaasd was ik dat er zoveel te duiden valt met een handafdruk. Mijn levensverhaal en levenshouding werd door Linda feilloos beschreven. Een bevestiging van zaken die ik al wist of voelde. Maar door deze sessie helderheid gaf om weer verder te kunnen."

Josje. Handlezing.

"Een duiding handlezen gedaan bij de praktijk van Linda. Verbazingwekkend wat zij allemaal kan “lezen” in mijn handen. Heel veel herkenbare punten over hoe ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Maar ook dingen gehoord wat ik over mezelf nog niet wist maar wel bij me past en nu verder kan ontwikkelen. Linda is zacht, warm en zuiver persoon. Ik kan iedereen aanraden om een keer een afspraak met haar te maken. Ook de reiki behandelingen zijn erg fijn."

Marieke. Handlezing.

" Ik heb het mediamiek consult bij Linda als zeer bijzonder ervaren, echt een mooi kado. Het was zo treffend wat er door mocht komen! Het heeft me zeker dat steuntje in de rug gegeven dat ik zo hard nodig had."

Titia. Mediamiek Consult.

Linda benoemde tijdens mijn handlezingsessie meerdere gebeurtenissen, inzichten en gevoelens in mijn leven waar ik zelf (nog) geen woorden voor had of nog niet geheel bewust was. Het voelde voor mij als een bevestiging, gaf inspiratie en geruststelling om met meer vertrouwen in mij zelf op mijn pad verder te gaan.

Sieneke Lambeck: handlezen

Door de handlezing bij Linda is mijn energie weer gaan stromen! Linda heeft een hele deskundige en fijne liefdevolle manier van afstemmen met mij en op spiritueel niveau. Ik voel me dankbaar voor de mooie boodschappen en het contact.

Handlezing Monique Hofman

Nicolette van Nieuwenhuizen- reading

Mijn partner en ik mochten onlangs een reading van Linda ontvangen. En wat zijn we blij dat we naar haar gegaan zijn! Het is ongelofelijk hoe Linda haarscherp via het contact van onze overleden ouders, een beeld wist te schetsen over het leven dat ze geleefd hebben, hun interesses en het contact dat wij met hen gehad hebben tijdens het leven. Bijzonder om te vermelden was dat de overleden moeder van mijn partner gestorven is, toen hij 10 jaar oud was. Linda zag een dikke buik en vroeg of het kon zijn dat zij aan kanker in haar buik was overleden. Wij wisten dat niet. Maar….een paar weken daarna werd dit bevestigd door zijn oudere zus en zwager, die precies hetzelfde gebaar maakte, van een dikke buik. En bevestigden wat Linda doorgekregen had.

Brigitte-Mulder

Samen met mijn vrouw en mijn twee zusjes hebben we een prachtige avond beleefd vol indrukken om nooit te vergeten. Emoties en verbazing wisselde elkaar af. Bedankt lieve Linda je bent een bijzonder mens.

Chantal Mulder-Spirituele Huiskameravond

Ik vond het een bijzondere avond met veel inzichten en bevestigingen. Een waardevolle herinnering waar ik erg dankbaar voor ben.

A.

Fijne lessen mogen volgen bij Linda! Ze kan zich heel goed op je afstemmen, waardoor haar lessen perfect aansluiten en je echt verder komt! Ook als medium heeft ze me verder geholpen, o.a. in een consult over m’n overleden ouders. Dank je wel, Linda! Je bent een echte vakvrouw die ik iedereen van harte kan aanbevelen!!

A.

Iris Mager- Jaarcursus mediumschap en bewustwording

De jaarcursus vond ik een hele fijne cursus waar je op een speelse, creatieve manier leert om je intuïtie en het mediumschap te ontwikkelen. Het was elke maand een klein feestje om in een veilige setting te oefenen met elkaar. Linda is een heel lief en zacht persoon die je op je gemakt stelt waardoor je je kunt ontspannen en vanuit deze ontspannenheid leert om te vertrouwen op je intuïtie en vooral te herkennen wat je ervaart en wat dit betekent. Tijdens de cursusdagen reikt ze je tools aan waarmee je ook thuis verder kunt oefenen. Absolute aanrader voor iedereen die zijn intuïtie wil ontwikkelen, of je nu een medium wilt worden of niet.

Janneke Biemond- Jaarcursus mediumschap en bewustwording

In het beter leren luisteren naar je intuïtie & eigen gevoel zitten alle antwoorden op jouw vragen en de keuzes die je mag maken ….Linda was in staat om mij hierbij te ondersteunen zodat ik de juiste inzichten kon ervaren en mijn intuïtie beter heb leren vertrouwen dat heeft mij heel veel zelfinzicht opgeleverd en persoonlijke groei op het geestelijk vlak waarvoor ik erg dankbaar ben !

Miranda-Mediamiek consult

 

Ik ken Linda al heel wat jaren en zeg uit de grond van mijn hart dat ze een heel mooi mens is; lief, warm en integer! Als je in haar nabijheid bent, ervaar je rust en vertrouwen. Ik heb in haar praktijk o.a. een spirituele huiskameravond alsmede een privéconsult gedaan. Ze leert je luisteren naar je innerlijke stem en biedt troost en inzicht met haar liefdevolle woorden. Het heeft mij zeer zeker geholpen om nog meer mijn intuïtie te volgen. Eerlijk naar jezelf kijken en jezelf werkelijk te zien.

En wat is het een mooie ervaring om weer even de warmte te voelen van mijn dierbaren in de ongeziene wereld.

Jantina Beerlings
Vanmiddag een fantastische reading gehad van Linda, een lieve warme vrouw. Ongelooflijk wat...
Read More
Jantina Beerlings
Vanmiddag een fantastische reading gehad van Linda, een lieve warme vrouw. Ongelooflijk wat zij mij allemaal heeft verteld over mijn overleden man. Het klopte allemaal precies. Het heeft mij heel erg goed gedaan, ik voelde mijn man heel dicht bij mij ❤. Dank je wel lieve Linda. Ik verheug mij ook heel erg op de cursus die ik bij jou ga volgen. Veel liefs, Jantina
Jantina Beerlings
Jantina Beerlings
Annika Bos
Inmiddels al 2 keer bij lieve Linda geweest! Eerste keer voor een mediamiek consult, en de ...
Read More
Annika Bos
Inmiddels al 2 keer bij lieve Linda geweest! Eerste keer voor een mediamiek consult, en de andere was een hand lezing! Jeetje wat doe jij je werk goed, je bent ontzettend lief. Ik ga graag naar jouw consulten! Zie je snel weer!
Annika Bos
Annika Bos
Petra Schat
Fantastisch consult gehad bij Linda, ik ben onder de indruk hoe zij haar gave op ...
Read More
Petra Schat
Fantastisch consult gehad bij Linda, ik ben onder de indruk hoe zij haar gave op zo'n warme, begripvolle en professionele manier inzet. Zij heeft mij enorm geholpen, dank je wel Linda!
Petra Schat
Petra Schat
Rivka
Recent voor het eerst bij Linda geweest voor een mediamiek consult. Heel warm ontvangen en ...
Read More
Rivka
Recent voor het eerst bij Linda geweest voor een mediamiek consult. Heel warm ontvangen en Linda zet meteen een hele gemoedelijke en veilige sfeer waarin alles er mag zijn. Bijzonder consult en veel uit mee kunnen nemen. Erg warm! Bedankt!
Rivka
Rivka
Etty Baptist
Linda. Wilde je bedanken voor de fijne sessie vandaag. Zo waardevol!! Een handlezing geeft inzicht,...
Read More
Etty Baptist
Linda. Wilde je bedanken voor de fijne sessie vandaag. Zo waardevol!! Een handlezing geeft inzicht,rust en vertrouwen in mijzelf en toekomst. Dank E Feiken.
Etty Baptist
Etty Baptist
Barbara Jannink
Afgelopen jaar een jaarcursus medium schap gedaan bij Linda. Wat een fantastisch, leerzaam en liefdevol ...
Read More
Barbara Jannink
Afgelopen jaar een jaarcursus medium schap gedaan bij Linda. Wat een fantastisch, leerzaam en liefdevol jaar is het geweest. Veel over mezelf geleerd en ook veel kunnen uitproberen op spiritueel gebied. Wat werkt voor jou en wat totaal niet. Dit alles in een veilige omgeving. Kleine groep en persoonlijke begeleiding waar nodig. Op naar volgend jaar voor nog meer verdieping.
Barbara Jannink
Barbara Jannink
Johel Martinez
Linda is een openhartige en professionele spirituele leraar. Ze wil mensen oprecht helpen en de ...
Read More
Johel Martinez
Linda is een openhartige en professionele spirituele leraar. Ze wil mensen oprecht helpen en de weg in de spirituele wereld te wijzen. Ik ben ontzettend dankbaar voor al de begeleiding die ik tot nu toe van Linda heb mogen ontvangen.
Johel Martinez
Johel Martinez
Hilda Nijkeuter
Onlangs ben ik bij Linda geweest voor een mediamiek consult. Ondanks dat ik toch wel ...
Read More
Hilda Nijkeuter
Onlangs ben ik bij Linda geweest voor een mediamiek consult. Ondanks dat ik toch wel een beetje gespannen was, je weet toch maar nooit wat je te horen gaat krijgen, voelde ik mij meteen op mijn gemak. De reading was erg emotioneel en raakte mij diep, maar ben zo blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd om de reading te doen. Het was zo fijn om bepaalde dingen te horen. Linda gaf zaken aan die zij gewoon niet kon weten en dat heeft behoorlijk indruk gemaakt. Linda heb ik ervaren als een hele warme, rustige en lieve vrouw en kan iedereen haar aanraden!
Hilda Nijkeuter
Hilda Nijkeuter
Y GB
Prachtige reading gehad, met kloppende benoemde dingen en de warmte van naasten voelbaar. Daarbij richtinggevende ...
Read More
Y GB
Prachtige reading gehad, met kloppende benoemde dingen en de warmte van naasten voelbaar. Daarbij richtinggevende hulp en mooie antwoorden op vragen.
Y GB
Y GB
Isabella Kreleger
Consult handlezen geboekt bij Linda, zou iedereen een keer moeten doen 🙂 Je krijgt inzichten, ...
Read More
Isabella Kreleger
Consult handlezen geboekt bij Linda, zou iedereen een keer moeten doen 🙂 Je krijgt inzichten, bevestiging of krijgt nieuwe inspiratie voor de volgende stappen in je leven. Bijzonder integer mens waarbij ik me meteen thuis voelde!
Isabella Kreleger
Isabella Kreleger