Praktijk Moonvalley Klantervaringen

Lees over klantervaringen uit voorbijgaande jaren 

Praktijk Moonvalley Klantervaringen

"Heb bij Linda een aantal behandelingen gehad, voelde mij daar zeer prettig bij. Kwam weer terug in balans. Heb ook de eerste cursus Reiki bij haar gedaan. Wat een fijne ervaring, om dit samen met Linda te mogen doen. Zij heeft mij zoveel warmte en rust gegeven. Dank je wel Linda."

Willy. Reiki behandelingen en cursus.

"Na lange tijd weer een reiki behandeling gehad bij Linda. Dit had ik echt even nodig omdat ik helemaal uit balans ben. De dag na de behandeling voelde ik mij al stukken beter. En dit gaan we weer vaker doen. Reiki geeft mij de rust en de balans die ik nodig heb. Linda je bent een prachtmens, bedankt dat je er bent, ook voor mijn gezin!"

Angelique. Reiki behandeling.

"Allebei mijn meiden hebben een reiki behandeling gehad en het heeft ze heel goed geholpen. Ze voelden zich heel erg op hun gemak en vragen nog wel eens wanneer gaan we nog een keertje naar Linda? Als het weer nodig is komen we zeker nog weer eens bij je langs!"

Laura – Moeder. Kinder Reiki behandeling.

"Linda is een lieve en integere vrouw die vanuit haar voelen op een liefdevolle manier contact met jou maakt. Zij leest de informatie die in je handen ligt en vertelt informatie die aansluit bij karakter, leven, ervaringen. dit blijft niet alleen bij feiten maar het is een heel persoonlijk consult waarin zij aanvoelt welke gevoelens en dingen er spelen wat je bezig houdt. ik heb het als mooi en prettig ervaren. Dank je wel lieve Linda!"

Tamara. Handlezing.

"Ik ben bij Linda geweest voor het handlezen. Het eerste wat mij opviel was de warme benadering van Linda. Verbaasd was ik dat er zoveel te duiden valt met een handafdruk. Mijn levensverhaal en levenshouding werd door Linda feilloos beschreven. Een bevestiging van zaken die ik al wist of voelde. Maar door deze sessie helderheid gaf om weer verder te kunnen."

Josje. Handlezing.

"In het rustige Wagenborgen een zeer mooie en gemoedelijke inwijding mogen ervaren tijdens de Reiki I cursus. Linda weet duidelijk waar ze over praat en houdt het heerlijk ‘down to earth’. Voor veel mensen een aanrader, zeker in deze hectische maatschappij."

Werner. Reiki cursus.

"Een duiding handlezen gedaan bij de praktijk van Linda. Verbazingwekkend wat zij allemaal kan “lezen” in mijn handen. Heel veel herkenbare punten over hoe ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Maar ook dingen gehoord wat ik over mezelf nog niet wist maar wel bij me past en nu verder kan ontwikkelen. Linda is zacht, warm en zuiver persoon. Ik kan iedereen aanraden om een keer een afspraak met haar te maken. Ook de reiki behandelingen zijn erg fijn."

Marieke. Handlezing.

" Ik heb het mediamiek consult bij Linda als zeer bijzonder ervaren, echt een mooi kado. Het was zo treffend wat er door mocht komen! Het heeft me zeker dat steuntje in de rug gegeven dat ik zo hard nodig had."

Titia. Mediamiek Consult.

Linda benoemde tijdens mijn handlezingsessie meerdere gebeurtenissen, inzichten en gevoelens in mijn leven waar ik zelf (nog) geen woorden voor had of nog niet geheel bewust was. Het voelde voor mij als een bevestiging, gaf inspiratie en geruststelling om met meer vertrouwen in mij zelf op mijn pad verder te gaan.

Sieneke Lambeck: handlezen

Door de handlezing bij Linda is mijn energie weer gaan stromen! Linda heeft een hele deskundige en fijne liefdevolle manier van afstemmen met mij en op spiritueel niveau. Ik voel me dankbaar voor de mooie boodschappen en het contact.

Handlezing Monique Hofman

Y GB
Prachtige reading gehad, met kloppende benoemde dingen en de warmte van naasten voelbaar. Daarbij richtinggevende ...
Read More
Y GB
Prachtige reading gehad, met kloppende benoemde dingen en de warmte van naasten voelbaar. Daarbij richtinggevende hulp en mooie antwoorden op vragen.
Y GB
Y GB
Isabella Kreleger
Consult handlezen geboekt bij Linda, zou iedereen een keer moeten doen 🙂 Je krijgt inzichten, ...
Read More
Isabella Kreleger
Consult handlezen geboekt bij Linda, zou iedereen een keer moeten doen 🙂 Je krijgt inzichten, bevestiging of krijgt nieuwe inspiratie voor de volgende stappen in je leven. Bijzonder integer mens waarbij ik me meteen thuis voelde!
Isabella Kreleger
Isabella Kreleger
Marten Scheltens
Een fijne ontmoeting gehad met Linda. Ze neemt alle tijd en is heel toegankelijk🙏
Marten Scheltens
Een fijne ontmoeting gehad met Linda. Ze neemt alle tijd en is heel toegankelijk🙏
Marten Scheltens
Marten Scheltens
Angela de Kruijff
Ik heb Linda al vaker mogen ontmoeten. Wat een fantastische vrouw. Ze hoort je en ...
Read More
Angela de Kruijff
Ik heb Linda al vaker mogen ontmoeten. Wat een fantastische vrouw. Ze hoort je en is er voor je. Ik heb in september 2022 een reading gehad. Wat een ervaring en wat mooi dat Linda een stem kon geven van mijn overleden vader. Ik kan weer verder nu ik weet dat hij nog bij me is. Mijn vragen zijn beantwoord. Een aanrader dat is Linda. 🙏❤️
Angela de Kruijff
Angela de Kruijff
kor kuiper
Ik heb hele tijd geleden een reading mogen meemaken op huiskameravond en ik vond het ...
Read More
kor kuiper
Ik heb hele tijd geleden een reading mogen meemaken op huiskameravond en ik vond het heel mooi en fijn .Linda doet dit heel mooi en zuiver en ze heeft en prettige stem .Ik volg nu bij haar de mooie jaar opleiding mediumschap wat ook heel bijzonder is en je wordt door Linda heel goed begelijd.
kor kuiper
kor kuiper
Julia Goudberg
Een Reading cadeau gekregen. Mooier cadeau is er niet. De eerste ontmoeting, zeer vriendelijk open ...
Read More
Julia Goudberg
Een Reading cadeau gekregen. Mooier cadeau is er niet. De eerste ontmoeting, zeer vriendelijk open persoonlijkheid. Fijne omgeving, warme plek. Kleurrijk en creativiteit. Duidelijke uitleg, hoe zij werkt en nog steeds investeerd in haar eigen ontwikkeling. Heel fijn t contact met mijn overleden vader via Linda en ik kreeg antwoordt op mijn persoonlijke vraag. Ziet, hoort, voelt en luisterd in de breedste zin van het woord. Een aanrader om jezelf verder te ontwikkelen.
Julia Goudberg
Julia Goudberg
Dionne van den Bijgaart
Een tijdje terug heb ik een prachtige reading gehad door Linda. Haar ontmoet op de ...
Read More
Dionne van den Bijgaart
Een tijdje terug heb ik een prachtige reading gehad door Linda. Haar ontmoet op de Happy Spirit Days waar ik een korte reading ontving en waar meteen mijn pas overleden moeder "levendig" via Linda verscheen. Afspraak gemaakt voor een uitgebreide reading omdat Linda zo scherp en zuiver voelt, ik was bijzonder onder de indruk. Bij de 2de uitgebreide reading gaf ik aan dat er nooit iets door kwam over mijn vader die ik verloor op mijn 14de, ik ben inmiddels 58 jr. Linda schetste mijn vader alsof hij naast me aan tafel zat, zo helder, zo dierbaar, een groot cadeau! Linda is zeer getalenteerd in haar gaves, dit in combinatie met haar warme zachte lieve en wijze persoonlijkheid maakt het dat ik haar iedereen uit de grond van mijn hart kan aanraden ❤
Dionne van den Bijgaart
Dionne van den Bijgaart
Yvonne Brouwer
Heel blij dat ik deze stap gezet heb! Het was een enorme bijzondere en fijne ...
Read More
Yvonne Brouwer
Heel blij dat ik deze stap gezet heb! Het was een enorme bijzondere en fijne ervaring, een weldadige verrijking en een feest van herkenning. Geen zweverig verhaal, maar zo raak en passend. De paar dingen die genoemd werden en die ik toen niet herkende, blijken later op z'n plek te vallen, en dus toch te kloppen. Het geeft mij troost. Dankjewel Linda!
Yvonne Brouwer
Yvonne Brouwer
Yeat Man
Bij binnenkomst al een heel warm en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader om een huiskameravond ...
Read More
Yeat Man
Bij binnenkomst al een heel warm en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader om een huiskameravond te doen. Linda is een heel fijn mens
Yeat Man
Yeat Man
Tineke de Raaf
In oktober 2021 hadden wij een gezellige huiskameravond met vriendinnen. Linda kwam om voor ieder van ...
Read More
Tineke de Raaf
In oktober 2021 hadden wij een gezellige huiskameravond met vriendinnen. Linda kwam om voor ieder van ons een kort contact te leggen met een overleden dierbare wat heel troostrijk en erg hoopvol was. Met een lach en een traan vulden we deze fijne avond die Linda heel empatisch en liefdevol begeleidde. Om nooit te vergeten!
Tineke de Raaf
Tineke de Raaf