Praktijk Moonvalley Klantervaringen

Lees over klantervaringen uit voorbijgaande jaren 

Praktijk Moonvalley Klantervaringen

"Heb bij Linda een aantal behandelingen gehad, voelde mij daar zeer prettig bij. Kwam weer terug in balans. Heb ook de eerste cursus Reiki bij haar gedaan. Wat een fijne ervaring, om dit samen met Linda te mogen doen. Zij heeft mij zoveel warmte en rust gegeven. Dank je wel Linda."

Willy. Reiki behandelingen en cursus.

"Na lange tijd weer een reiki behandeling gehad bij Linda. Dit had ik echt even nodig omdat ik helemaal uit balans ben. De dag na de behandeling voelde ik mij al stukken beter. En dit gaan we weer vaker doen. Reiki geeft mij de rust en de balans die ik nodig heb. Linda je bent een prachtmens, bedankt dat je er bent, ook voor mijn gezin!"

Angelique. Reiki behandeling.

"Allebei mijn meiden hebben een reiki behandeling gehad en het heeft ze heel goed geholpen. Ze voelden zich heel erg op hun gemak en vragen nog wel eens wanneer gaan we nog een keertje naar Linda? Als het weer nodig is komen we zeker nog weer eens bij je langs!"

Laura – Moeder. Kinder Reiki behandeling.

"Linda is een lieve en integere vrouw die vanuit haar voelen op een liefdevolle manier contact met jou maakt. Zij leest de informatie die in je handen ligt en vertelt informatie die aansluit bij karakter, leven, ervaringen. dit blijft niet alleen bij feiten maar het is een heel persoonlijk consult waarin zij aanvoelt welke gevoelens en dingen er spelen wat je bezig houdt. ik heb het als mooi en prettig ervaren. Dank je wel lieve Linda!"

Tamara. Handlezing.

"Ik ben bij Linda geweest voor het handlezen. Het eerste wat mij opviel was de warme benadering van Linda. Verbaasd was ik dat er zoveel te duiden valt met een handafdruk. Mijn levensverhaal en levenshouding werd door Linda feilloos beschreven. Een bevestiging van zaken die ik al wist of voelde. Maar door deze sessie helderheid gaf om weer verder te kunnen."

Josje. Handlezing.

"In het rustige Wagenborgen een zeer mooie en gemoedelijke inwijding mogen ervaren tijdens de Reiki I cursus. Linda weet duidelijk waar ze over praat en houdt het heerlijk ‘down to earth’. Voor veel mensen een aanrader, zeker in deze hectische maatschappij."

Werner. Reiki cursus.

"Een duiding handlezen gedaan bij de praktijk van Linda. Verbazingwekkend wat zij allemaal kan “lezen” in mijn handen. Heel veel herkenbare punten over hoe ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Maar ook dingen gehoord wat ik over mezelf nog niet wist maar wel bij me past en nu verder kan ontwikkelen. Linda is zacht, warm en zuiver persoon. Ik kan iedereen aanraden om een keer een afspraak met haar te maken. Ook de reiki behandelingen zijn erg fijn."

Marieke. Handlezing.

" Ik heb het mediamiek consult bij Linda als zeer bijzonder ervaren, echt een mooi kado. Het was zo treffend wat er door mocht komen! Het heeft me zeker dat steuntje in de rug gegeven dat ik zo hard nodig had."

Titia. Mediamiek Consult.

Ik heb bij Linda de workshop Encaustic Art gevolgd. Het is een aanrader voor iedereen. Als je een keer echt iets voor jezelf of samen met anderen wilt doen. Linda haar ontvangst is warm en ontspannen.

Zij neemt eerst rustig de tijd om jou als het ware te laten onthaasten. Dan krijg je uitleg hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Wat je van tevoren ook bedenkt wat je wilt gaan maken, het valt altijd anders uit, omdat je denken onbewust wordt uitgeschakeld. Je krijgt ruimte en keuze of je 1 of meerdere kaarten wilt maken. Als je het zelf wilt dan vertelt Linda je wat zij voelt/ziet in het door jou gemaakte kunstwerkje. Wil je dit niet, dan respecteert Linda jou daarin en vraagt ze met oprechte belangstelling wat jij er zelf van vindt en in ziet.

Door Linda haar ontspannen en rustige manier van doen en opvallend zuivere manier van het overbrengen van een opmerking of iets wat nog tegen jou gezegd mag worden door een overledene. Ga je naar de workshop naar huis met een echt rustig en ontspannen gevoel en nog 1 of meerdere kunstwerkjes die je b.v. kunt inlijsten of gewoon in een la leggen en er soms even naar kijken.

Linda, ik kom zeker nog een keer “strijken.”

Marga – Workshop Encaustic Art

Neem gerust contact op

Stel een vraag, maak een afspraak of vraag meer informatie aan.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 9.00 u – 22.00 u

Op afspraak. Neem gerust contact op.

× Chat?