Select Page

Praktijk Moonvalley Klantervaringen

Lees over klantervaringen uit voorbijgaande jaren 

Praktijk Moonvalley Klantervaringen

"Heb bij Linda een aantal behandelingen gehad, voelde mij daar zeer prettig bij. Kwam weer terug in balans. Heb ook de eerste cursus Reiki bij haar gedaan. Wat een fijne ervaring, om dit samen met Linda te mogen doen. Zij heeft mij zoveel warmte en rust gegeven. Dank je wel Linda."

Willy. Reiki behandelingen en cursus.

"Na lange tijd weer een reiki behandeling gehad bij Linda. Dit had ik echt even nodig omdat ik helemaal uit balans ben. De dag na de behandeling voelde ik mij al stukken beter. En dit gaan we weer vaker doen. Reiki geeft mij de rust en de balans die ik nodig heb. Linda je bent een prachtmens, bedankt dat je er bent, ook voor mijn gezin!"

Angelique. Reiki behandeling.

"Allebei mijn meiden hebben een reiki behandeling gehad en het heeft ze heel goed geholpen. Ze voelden zich heel erg op hun gemak en vragen nog wel eens wanneer gaan we nog een keertje naar Linda? Als het weer nodig is komen we zeker nog weer eens bij je langs!"

Laura – Moeder. Kinder Reiki behandeling.

"Linda is een lieve en integere vrouw die vanuit haar voelen op een liefdevolle manier contact met jou maakt. Zij leest de informatie die in je handen ligt en vertelt informatie die aansluit bij karakter, leven, ervaringen. dit blijft niet alleen bij feiten maar het is een heel persoonlijk consult waarin zij aanvoelt welke gevoelens en dingen er spelen wat je bezig houdt. ik heb het als mooi en prettig ervaren. Dank je wel lieve Linda!"

Tamara. Handlezing.

"Ik ben bij Linda geweest voor het handlezen. Het eerste wat mij opviel was de warme benadering van Linda. Verbaasd was ik dat er zoveel te duiden valt met een handafdruk. Mijn levensverhaal en levenshouding werd door Linda feilloos beschreven. Een bevestiging van zaken die ik al wist of voelde. Maar door deze sessie helderheid gaf om weer verder te kunnen."

Josje. Handlezing.

"In het rustige Wagenborgen een zeer mooie en gemoedelijke inwijding mogen ervaren tijdens de Reiki I cursus. Linda weet duidelijk waar ze over praat en houdt het heerlijk ‘down to earth’. Voor veel mensen een aanrader, zeker in deze hectische maatschappij."

Werner. Reiki cursus.

"Een duiding handlezen gedaan bij de praktijk van Linda. Verbazingwekkend wat zij allemaal kan “lezen” in mijn handen. Heel veel herkenbare punten over hoe ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Maar ook dingen gehoord wat ik over mezelf nog niet wist maar wel bij me past en nu verder kan ontwikkelen. Linda is zacht, warm en zuiver persoon. Ik kan iedereen aanraden om een keer een afspraak met haar te maken. Ook de reiki behandelingen zijn erg fijn."

Marieke. Handlezing.

" Ik heb het mediamiek consult bij Linda als zeer bijzonder ervaren, echt een mooi kado. Het was zo treffend wat er door mocht komen! Het heeft me zeker dat steuntje in de rug gegeven dat ik zo hard nodig had."

Titia. Mediamiek Consult.

Linda benoemde tijdens mijn handlezingsessie meerdere gebeurtenissen, inzichten en gevoelens in mijn leven waar ik zelf (nog) geen woorden voor had of nog niet geheel bewust was. Het voelde voor mij als een bevestiging, gaf inspiratie en geruststelling om met meer vertrouwen in mij zelf op mijn pad verder te gaan.

Sieneke Lambeck: handlezen

Je titel komt hier

Ik ken Linda al heel wat jaren en zeg uit de grond van mijn hart dat ze een heel mooi mens is; lief, warm en integer! Als je in haar nabijheid bent, ervaar je rust en vertrouwen. 

Ik heb in haar praktijk o.a. een spirituele huiskameravond alsmede een privéconsult gedaan. Ze leert je luisteren naar je innerlijke stem en biedt troost en inzicht met haar liefdevolle woorden. Het heeft mij zeker geholpen om nog meer mijn intuïtie te volgen. Eerlijk naar jezelf kijken en jezelf werkelijk zien.  En wat is het een mooie ervaring om weer even de warmte te voelen van mijn dierbaren in de ongeziene wereld.

Miranda

Ik heb bij Linda de workshop Encaustic Art gevolgd. Het is een aanrader voor iedereen. Als je een keer echt iets voor jezelf of samen met anderen wilt doen. Linda haar ontvangst is warm en ontspannen. Zij neemt eerst rustig de tijd om jou als het ware te laten onthaasten.

Dan krijg je uitleg hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Wat je van tevoren ook bedenkt, het valt altijd anders uit, omdat je denken onbewust wordt uitgeschakeld. Je krijgt ruimte en keuze of je 1 of meerdere kaarten wilt maken. Als je het zelf wilt dan vertelt Linda je wat zij voelt/ ziet in het door jou gemaakte kunstwerkje. Wil je dit niet, dan respecteert Linda jou daarin en vraagt ze met oprechte belangstelling wat jij er zelf van vindt en in ziet.

Door Linda haar ontspannen en rustige manier van doen en opvallend zuivere manier van doen en opvallend zuivere manier van het overbrengen van een opmerking of iets wat nog tegen jou gezegd mag worden door een overledene. Ga je naar de workshop naar huis met een echt rustig en ontspannen gevoel en nog 1 of meerdere kunstwerkjes die je b.v. kunt inlijsten of gewoon in een la leggen en er soms even naar kijken.

Linda, ik kom zeker nog een keer “strijken.”

Marga – workshop Encaustic Art

Dionne van den Bijgaart
Een tijdje terug heb ik een prachtige reading gehad door Linda. Haar ontmoet op de ...
Read More
Dionne van den Bijgaart
Een tijdje terug heb ik een prachtige reading gehad door Linda. Haar ontmoet op de Happy Spirit Days waar ik een korte reading ontving en waar meteen mijn pas overleden moeder "levendig" via Linda verscheen. Afspraak gemaakt voor een uitgebreide reading omdat Linda zo scherp en zuiver voelt, ik was bijzonder onder de indruk. Bij de 2de uitgebreide reading gaf ik aan dat er nooit iets door kwam over mijn vader die ik verloor op mijn 14de, ik ben inmiddels 58 jr. Linda schetste mijn vader alsof hij naast me aan tafel zat, zo helder, zo dierbaar, een groot cadeau! Linda is zeer getalenteerd in haar gaves, dit in combinatie met haar warme zachte lieve en wijze persoonlijkheid maakt het dat ik haar iedereen uit de grond van mijn hart kan aanraden ❤
Dionne van den Bijgaart
Dionne van den Bijgaart
Yvonne Brouwer
Heel blij dat ik deze stap gezet heb! Het was een enorme bijzondere en fijne ...
Read More
Yvonne Brouwer
Heel blij dat ik deze stap gezet heb! Het was een enorme bijzondere en fijne ervaring, een weldadige verrijking en een feest van herkenning. Geen zweverig verhaal, maar zo raak en passend. De paar dingen die genoemd werden en die ik toen niet herkende, blijken later op z'n plek te vallen, en dus toch te kloppen. Het geeft mij troost. Dankjewel Linda!
Yvonne Brouwer
Yvonne Brouwer
Yeat Man
Bij binnenkomst al een heel warm en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader om een huiskameravond ...
Read More
Yeat Man
Bij binnenkomst al een heel warm en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader om een huiskameravond te doen. Linda is een heel fijn mens
Yeat Man
Yeat Man
Tineke de Raaf
In oktober 2021 hadden wij een gezellige huiskameravond met vriendinnen. Linda kwam om voor ieder van ...
Read More
Tineke de Raaf
In oktober 2021 hadden wij een gezellige huiskameravond met vriendinnen. Linda kwam om voor ieder van ons een kort contact te leggen met een overleden dierbare wat heel troostrijk en erg hoopvol was. Met een lach en een traan vulden we deze fijne avond die Linda heel empatisch en liefdevol begeleidde. Om nooit te vergeten!
Tineke de Raaf
Tineke de Raaf
Hanna Rutgers
Linda heb ik leren kennen als een warme, integere persoonlijkheid. Ze kon heel goed intunen ...
Read More
Hanna Rutgers
Linda heb ik leren kennen als een warme, integere persoonlijkheid. Ze kon heel goed intunen op vragen die ik stelde en kwam snel tot de kern. Ik heb nu meer inzicht gekregen in situaties van vroeger, die mij nog steeds in de weg zaten. Het consult is nu ruim een maand geleden. Ik ervaar dat ik in een genezingsproces zit.
Hanna Rutgers
Hanna Rutgers
melissa poelman
Ik heb onlangs een mediamiek consult gehad bij Linda. Ik ging heen met de vraag ...
Read More
melissa poelman
Ik heb onlangs een mediamiek consult gehad bij Linda. Ik ging heen met de vraag of er bepaalde dierbaren bij mij en mijn gezin zijn. Linda kon mij veel dingen tot in detail vertellen, waarvan ik versteld stond. Die dingen kon zijn niet weten. Er hangt een hele fijne sfeer bij Linda, ze is een lieve, fijne vrouw. Ik was er al snel op mijn gemak en liet mij meevoeren in de verhalen die ze mij vertelde. Ik vond het ontzettend fijn om bij Linda te zijn geweest, om te horen dat inderdaad mijn dierbaren bij mij zijn. Ontzettend bedankt Linda voor een fijn consult!
melissa poelman
melissa poelman
Marcus van Teijlingen
Wat is het elke keer weer een feest om de cursus avonden te volgen! Linda ...
Read More
Marcus van Teijlingen
Wat is het elke keer weer een feest om de cursus avonden te volgen! Linda is zeer bekwaam, vriendelijk, uiterst zorgzaam voor onze State of mind en staat open voor nieuwe ideeën en gedachtes. Het is fijn om zoveel dingen te leren of bewust te worden. Dank je wel Linda
Marcus van Teijlingen
Marcus van Teijlingen
Yeat Man
Bij binnenkomst al een heel warm en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader om een huiskameravond ...
Read More
Yeat Man
Bij binnenkomst al een heel warm en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader om een huiskameravond te doen. Linda is een heel fijn mens
Yeat Man
Yeat Man
Tineke de Raaf
In oktober 2021 hadden wij een gezellige huiskameravond met vriendinnen. Linda kwam om voor ieder van ...
Read More
Tineke de Raaf
In oktober 2021 hadden wij een gezellige huiskameravond met vriendinnen. Linda kwam om voor ieder van ons een kort contact te leggen met een overleden dierbare wat heel troostrijk en erg hoopvol was. Met een lach en een traan vulden we deze fijne avond die Linda heel empatisch en liefdevol begeleidde. Om nooit te vergeten!
Tineke de Raaf
Tineke de Raaf
Hanna Rutgers
Linda heb ik leren kennen als een warme, integere persoonlijkheid. Ze kon heel goed intunen ...
Read More
Hanna Rutgers
Linda heb ik leren kennen als een warme, integere persoonlijkheid. Ze kon heel goed intunen op vragen die ik stelde en kwam snel tot de kern. Ik heb nu meer inzicht gekregen in situaties van vroeger, die mij nog steeds in de weg zaten. Het consult is nu ruim een maand geleden. Ik ervaar dat ik in een genezingsproces zit.
Hanna Rutgers
Hanna Rutgers