Welkom op mijn website! 

Praktijk voor Mediumschap-Handlezen-Healing. Bij Moonvalley kun je terecht voor consulten, workshops en cursussen. Ik werk met zowel volwassenen en kinderen. Mijn benadering is warm, integer en positief.  Met als uitgangspunt wederzijds respect en vertrouwen .

Ik hoop je te ontmoeten.

Liefs Linda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over Mij

Mijn naam is Linda Bell-de Geus. Ik ben getrouwd en woon met mijn gezin in Wagenborgen. Graag help ik je een stukje verder op weg en kijk ik met je mee om te zien en voelen waar je behoefte ligt om verder te groeien, ontwikkelen, ontspannen of om opnieuw in je kracht te komen staan.

Tevens begeleid ik kinderen een stukje verder op hun pad. Dit doe ik door Reiki/Healing te geven of Meditatie & Mindfulness aan te bieden. Mijn missie is om kinderen in hun kracht te laten staan, helpen weerbaarder te worden, met hun emoties om te leren gaan en een plekje in hun zelf te vinden, waar ze de rust en veiligheid kunnen ervaren. Ouders zijn bij het eerste consult of behandeling aanwezig. Daarna in overleg. Neem gerust contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Mijn achtergrond

Nadat ik 5 jaar in de kinderopvang heb gewerkt, heb ik 15 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Dit heb ik met veel plezier gecombineerd met mijn praktijk. Inmiddels ben ik parttime werkzaam in mijn praktijk. Ik heb de opleiding Meditatie & Mindfulness met kinderen gevolgd bij Arterre. In 2018 heb ik mijn diploma behaald. Momenteel geef ik met veel plezier meditatie & mindfulness met kinderen op basisscholen. 

Mijn pad

Doordat ik voor mezelf op zoek was naar antwoorden, healing en meer verdieping in mijn leven, kwam ik door middel van diverse cursussen in 2006 in aanraking met Reiki. Vanaf 2009 ben ik Reikimaster en geef ik naast de Reiki behandelingen ook diverse Reiki cursussen. 

Vervolgens kwam het handlezen op mijn pad. Dit vond ik zo boeiend en fascinerend dat ik heb besloten om de opleiding tot Handleeskundige te volgen bij Rebecca van Delden in Groningen. In 2015 heb ik mijn diploma behaald.                    Wist je dit? als jij veranderd, veranderen je lijnen mee. Handlezen is overigens zonder oordeel. 

Om mijn gevoeligheid nog verder te ontwikkelen en verfijnen heb ik de opleiding Mediumschap gevolgd bij Anneke Klaassens te Zeewolde. In 2018 heb ik mijn diploma behaald. Dit alles is voor mij zeer waardevol en heeft bij mij veel in beweging gezet. Het heeft mijn leven een positieve wending gegeven en veel aarding. Ik vind het fijn om een doorgeefluik voor je te mogen zijn en te communiceren met jouw overleden dierbaren vanuit de spirituele wereld.

Ik heb ontdekt dat het leven een persoonlijke reis is en dat mogen “zijn” wie je werkelijk bent, mij nieuwe richtingen heeft laten zien. Blijven ontwikkelen vind ik belangrijk, daarom volg ik regelmatig opleidingen en cursussen. Hier krijg ik veel energie van. Graag geef ik dit aan je door en werk ik samen met jou aan datgene waar je behoefte ligt.

Neem gerust contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Liefs Linda

Volg mij op Instagram!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Stel een vraag of maak hieronder een afspraak.

13 + 14 =

Openingstijden

  • maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 22.00 uur

Op afspraak. Neem gerust contact op.

× Chat?