Welkom op mijn website! 

Praktijk voor Mediumschap en Handlezen. Bij Moonvalley kun je terecht voor consulten, workshops en cursussen.  Mijn benadering is warm, integer en positief.  Met als uitgangspunt wederzijds respect en vertrouwen .

Ik hoop je te ontmoeten.

Liefs Linda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over Mij

Mijn naam is Linda Bell-de Geus. Ik ben getrouwd en woon met mijn gezin in Wagenborgen. Graag help ik je een stukje verder op weg en kijk ik met je mee om te zien en voelen waar je behoefte ligt om verder te groeien, ontwikkelen, ontspannen of om opnieuw in je kracht te komen staan.

Mijn Pad

Ik was een dromerig kind, die intuïtief veel voelde en zag. De ongeziene wereld was voor mij heel gewoon, al praatte ik daar niet over. In mijn puberteit werd de ‘gevoeligheid,’ die ik altijd heb gehad, alleen maar sterker. Ook mijn eenzaamheid hierin werd groter, omdat ik het niet kon uiten of delen met de mensen om mij heen. Het heeft even geduurd om mezelf te begrijpen en te luisteren naar mijn innerlijke stem.

Mijn maatschappelijke carrière begon in de horeca. Daarna ben ik in de kinderopvang gaan werken. Vervolgens heb ik de PABO gedaan en heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. 

Mijn interesse in mensen en kinderen uit andere culturen is er altijd al geweest. Doordat ik op zoek was naar antwoorden en naar meer verdieping in mijn leven , ging ik verder op onderzoek uit.

Ik kwam in aanraking met o.a. Reiki, droomsymboliek en pendelen. Hierin heb ik verschillende cursussen gevolgd. Daarna kwam het handlezen op mijn pad. Mijn eerste mooie ervaring met handlezen was toen ik destijds werkzaam was als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Mijn collega las handen, zoals ze dat in het Verre Oosten ook doen. Ook heb ik in die tijd een Iraakse vluchteling ontmoet, die mijn handen mocht lezen. Dat was zo boeiend en fascinerend, dat ik er meer over wilde weten. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en het was alsof ik werd geraakt in mijn ziel. Dat ik er iets mee wilde doen was duidelijk en dat is nooit over gegaan. De 4- jarige opleiding handlezen heb ik bij Rebecca van Delden gevolgd. Vele boeken heb ik mogen lezen en ik heb ontzettend veel verschillende handen mogen bekijken. 

Toen ik als handleeskundige aan de slag ging, ben ik begonnen met het geven van workshops handlezen en privé consulten. Deze ervaringen waren erg zinvol. Juist omdat mijn intuïtieve vermogens zoals, helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten, hierdoor meer versterkt werden.

Om mijn gevoeligheid meer richting te geven, ben ik deze gaan ontwikkelen en verfijnen door een opleiding mediumschap te gaan volgen. Ik kreeg daar van meerdere mediums les. Mijn passies handlezen en mediumschap gaan voor mij nu hand in hand.

Ik vind het fijn om een doorgeefluik te mogen zijn en te mogen communiceren met jouw overleden dierbaren in de ongeziene wereld.

Ik heb ontdekt dat het leven een persoonlijke reis is en dat mogen “zijn” wie je werkelijk bent, mij nieuwe richtingen heeft laten zien. Blijven ontwikkelen vind ik belangrijk, daarom ga ik eens per jaar naar het Arthur Findlay College in Engeland om mijn ontwikkeling te verdiepen. Hier krijg ik veel energie van. Graag geef ik dit aan je door en werk ik samen met jou aan datgene waar je behoefte ligt.

Neem gerust contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Liefs, Linda

Volg mij op Instagram!

[instagram-feed]

Stel een vraag of maak hieronder een afspraak.

2 + 13 =

Openingstijden

  • maandag 9.00 uur tot 14.30 uur 
  • dinsdag 9.00 uur tot 14.30 uur     dinsdag 19.30 uur tot 22.00 uur
  • woensdag 9.00 tot 14.30 uur
  • donderdag 9.00 tot 14.30 uur donderdag 19.30 tot 22.00 uur

Op afspraak. Neem gerust contact op.