Handlezen

Handleeskunde

De handen weerspiegelen onze innerlijke kwaliteiten, talenten en valkuilen.  In je handen is informatie terug te vinden over jezelf, uit het heden en het verleden. De toekomst vertelt je nog niets, omdat je die nog niet geleefd hebt. Jouw handen zijn uniek en vertellen wat voor persoon je bent en wat er nog te ontdekken valt. Waar je aan kunt werken en welke patronen je kunt doorbreken om jezelf nog beter te leren kennen.

Hoe werkt een consult

Ik begin met het verzamelen en interpreteren van de gegevens in de handen. Ook kijk ik naar o.a. de kleur, grootte, de vorm, de vingers en de lijnen in de handen. Vervolgens begint het daadwerkelijke handleesconsult. Dit kan je helpen om inzichten in jezelf te krijgen. En op deze manier handvatten te krijgen, die je helpen om te groeien. Het heft (weer) in eigen handen te nemen.

Het is mogelijk om een uitgebreid handleesconsult te laten doen. Dit consult duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Bijvoorbeeld als je een speciale vraag hebt op het gebied van o.a.  werk, studie, communicatie, gevoelens en emoties.

Tevens is het mogelijk om een korter handleesconsult te laten doen. Dit consult duurt ongeveer een half uur tot 3 kwartier. Ik zal afdrukken van de handen maken en 1 of 2 kenmerken duiden, die duidelijk naar voren komen.

Handlezen en kinderen

Een handleesconsult kan ook een hulpmiddel zijn om inzichten en handreikingen te krijgen in de opvoeding van je kind en/of begeleiding in het werken met kinderen. Kinderen zijn nog volop in ontwikkeling. Alles is nog mogelijk, omdat ze aan het begin van hun levenspad staan. Kinderhanden veranderen sneller dan van volwassenen.  De handen duid ik tot nu toe want de toekomst is nog niet geleefd.

Tijdens het consult begin met het verzamelen en interpreteren van de gegevens in de handen. Ook kijk ik naar o.a. de kleur, grootte, de vorm, de vingers en lijnen in de handen. Vervolgens maak ik afdrukken van inkt, die je kind uiteraard mee naar huis krijgt. Het verslag van het consult werk ik uit en bespreek ik met de ouders na.

Enkele voorbeelden van vragen van ouders en/of opvoeders waarbij de handleeskunde meer inzichten zou kunnen bieden:

  • Hoe komt het dat mijn kind zich maatschappelijk, zoals op bijvoorbeeld de opvang of op school zo heel anders gedraagt dan thuis? Ik herken mijn kind niet terug in wat de leidster of leerkracht over mijn kind zegt.
  • Hoe kan het dat mijn kind zo snel moe is thuis en als mijn kind op school is het plotseling over is?
  • Waarom is mijn kind vaak boos als ik hem bijvoorbeeld naar de opvang of school breng of juist andersom?

Wist je dat ongeveer tien weken na de conceptie al lijntjes en huidpatronen ontstaan in de handjes van de ongeboren baby?

 In het laatste jaar van de opleiding handleeskunde, die ik bij Rebecca van Delden (www.handsaam.nu) heb gevolgd, heb ik mijn onderzoek gedaan over kinderhanden:

“Ligt er een relatie tussen de loop van de hoofdlijn en de mate van fantasie bij kinderen van 4 t/m 10 jaar”

 

3 thoughts on “Handleeskunde”

  1. Een duiding handlezen gedaan bij de praktijk van Linda.
    Verbazingwekkend wat zij allemaal kan “lezen” in mijn handen. Heel veel herkenbare punten over hoe ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Maar ook dingen gehoord wat ik over mezelf nog niet wist maar wel bij me past en nu verder kan ontwikkelen. Linda is zacht, warm en zuiver persoon. Ik kan iedereen aanraden om een keer een afspraak met haar te maken. Ook de reiki behandelingen zijn erg fijn.

  2. Ik ben bij Linda geweest voor het handlezen. Het eerste wat mij opviel was de warme benadering van Linda. Verbaasd was ik dat er zoveel te duiden valt met een handafdruk. Mijn levensverhaal en levenshouding werd door Linda feilloos beschreven. Een bevestiging van zaken die ik al wist of voelde. Maar door deze sessie helderheid gaf om weer verder te kunnen.

  3. Linda is een lieve en integere vrouw die vanuit haar voelen op een liefdevolle manier contact met jou maakt. Zij leest de informatie die in je handen ligt en vertelt informatie die aansluit bij karakter, leven, ervaringen. dit blijft niet alleen bij feiten maar het is een heel persoonlijk consult waarin zij aanvoelt welke gevoelens en dingen er spelen wat je bezig houdt. ik heb het als mooi en prettig ervaren. Dank je wel lieve Linda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*