Workshops kinderen

Workshops

Deze twee workshops zijn vooral bedoeld om plezier te beleven aan creatief bezig zijn. Je leert hoe je je kunt ontspannen als je je o.a. druk voelt van binnen. Verder maak je kennis met andere culturen. Je leert ook werken met verschillende materialen en werkvormen. En het is vooral leuk om je eigen kunstenaar te zijn.

Workshop  dromenvangers maken

Tijdens deze workshop maken wij onze eigen dromenvanger. Hij vangt jouw dromen, dus hang hem op in jouw slaapkamer. De dromenvanger vindt zijn oorsprong bij de indianen. Allereerst luisteren we naar een legende en dan neem ik jou mee in het verhaal. Vervolgens gaan wij onze eigen dromenvanger maken. Wij werken met verschillende materialen zoals wilgenhout, edelsteentjes, veren en leer. Wij sluiten af met een indianengroet.

Workshop mandala’s tekenen

Mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent cirkel. Het wordt vaak gezien als een magische vorm. Meer over de oorsprong hoor je tijdens het verhaal. Na het verhaal leren we hoe je mandala’s kunt tekenen en ontwerpen met verschillende tekenmaterialen. En tot slot is er een leuke afsluiting…

Het is mogelijk om in mijn praktijk een kinderfeestje te houden. Tevens is het mogelijk om op locatie workshops te geven. Een workshop naar keuze duurt ongeveer 2 uur en kost € 60,- euro voor een groep kinderen. Dit is inclusief materialen, drinken en iets lekkers erbij.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.