Reiki Cursussen

De metamorfosemassage is ontwikkeld door Robert Saint John en Gaston Saint Pierre werkte deze methode verder uit.  Deze methode werkt in op de prenatale (voorgeboortelijke)
periode, het werd/wordt daarom ook wel ‘prenataal-therapie’ genoemd.

Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking/massage van de reflexzone van de wervelkolom, op de voeten, de handen en het hoofd. Blokkades die in de voorgeboortelijke/prenataal periode zijn ontstaan, kunnen worden opgeheven. Wanneer de levensenergie weer vrijuit gaan stromen zal dit aangewend kunnen worden voor bewustwording, groei en healing.
Bij de metamorfose massage is de intentie van de behandelaar van groot belang, de beoefenaar werkt niet sturend. Tijdens een metamorfose massage werkt de behandelaar zonder oordeel en zonder verwachtingen. De metamorfosebehandeling is voor iedereen aan te raden
om te werken aan bewustzijn, verwerken van (oude) emoties na trauma’s of psychische of lichamelijke klachten en ook hormonale klachten, of gewoon voor een heerlijke ontspanning. Het is een eenvoudige en zachte methode en kan je helpen om bij jezelf naar binnen te gaan en te ontdekken wie je werkelijk bent.

Voor meer info of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op.

 

One thought on “Metamorfosemassage”

  1. In het rustige Wagenborgen een zeer mooie en gemoedelijke inwijding mogen ervaren tijdens de Reiki I cursus. Linda weet duidelijk waar ze over praat en houdt het heerlijk ‘down to earth’. Voor veel mensen een aanrader, zeker in deze hectische maatschappij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*