Reiki Cursussen

Elk mens heeft de mogelijkheid om zichzelf en anderen met helende en liefdevolle energie te behandelen. De Reiki afstemming kan slechts door een Reiki Master gedaan worden. Hierbij maakt een Reiki master gebruik van een oeroude techniek, die hij aan z’n leerling doorgeeft. Reiki kent drie hoofdniveaus of graden namelijk:

Reiki 1 – Reiki 2 – Reiki 3 (A & B) Hieronder leest u welke Reiki cursussen er worden aangeboden in mijn praktijk. Kijk voor actuele data en tijden in de agenda links onderaan deze pagina of klik hier.

Reiki 1 cursus

Tijdens de Reiki-cursus ontvang je 4 initiaties en word je opnieuw afgestemd op de universele levensenergie. Op fysiek niveau worden de energiebanen weer opengezet. Reiki versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Deze Reiki-cursus staat vooral in het teken van theorie-, en praktijkoefeningen. Aan het einde van de cursus kun je jezelf en anderen o.a. een complete Reiki-behandeling geven. Een uitgebreide cursusmap is inbegrepen. Na de cursus krijg je het bijbehorende certificaat uitgereikt. De cursus wordt in kleine groepen gegeven.

De Reiki 1 cursus bedraagt € 150,-

De Reiki 2 cursus

Je ontvangt tijdens deze cursus twee initiaties en je leert hierbij drie symbolen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een afstandsbehandeling te geven aan mens, dier of zelfs een situatie. De Reiki-energie werkt sterk door op het mentale niveau, je helende energie neemt toe en je intuïtie zal worden versterkt. Deze cursus wordt in één dag gegeven, wederom in overleg op welke dag en/of avonden dit zou plaatsvinden. Een uitgebreide cursusmap is inbegrepen. Na de cursus krijg je het bijbehorende certificaat uitgereikt.

De Reiki 2 cursus bedraagt € 250,-

De Reiki 3A cursus

Na een tijdsbestek van een half jaar tot een jaar of langer, is het mogelijk om de ‘Master’ inwijding te ontvangen. Dit werkt sterk door op het spirituele niveau. Tijdens deze cursus leer je weer een nieuw symbool, het ‘Master Symbool’ Je wordt ingewijd met de kracht van de Master energie, maar je bent nog niet bevoegd om zelf cursussen en inwijdingen te geven. De cursus wordt in één dagdeel gegeven, wederom in overleg op welke dag dit zou plaatsvinden. Na het afsluiten van de Reiki 3A cursus krijg je het bijbehorende certificaat uitgereikt.

De Reiki 3A cursus is op aanvraag

De Reiki 3B cursus

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zelf Reiki Master willen worden. Na het afsluiten van de Reiki 3B cursus, mag je jezelf Reiki Master noemen, en je bent dan bevoegd om zelf Reiki-cursussen te geven. Na afloop krijg je het bijbehorende certificaat uitgereikt. Een uitgebreide cursus map is inbegrepen. Deze cursus is  mogelijk op aanvraag.

De Reiki 3B cursus is op aanvraag

Drie weken na iedere cursus kom je terug en is er gelegenheid om vragen te stellen, te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Regelmatig contact met de Reiki Master is mogelijk en soms noodzakelijk want vaak moeten er oude blokkades of oud zeer vanuit het verleden worden opgeruimd.

 


De vijf Reiki leefregels:

Er zijn vijf Reiki leefregels, de Reiki beginselen, die zijn opgesteld door Dr. Mikao Usui.

  • Wees juist vandaag niet boos.
  • Maak je vandaag geen zorgen
  • Eer vandaag je ouders, de ouderen en je leraren.
  • Verdien vandaag je brood op een eerlijke manier.
  • Toon vandaag dankbaarheid aan alles wat leeft.

One thought on “Reiki cursussen”

  1. In het rustige Wagenborgen een zeer mooie en gemoedelijke inwijding mogen ervaren tijdens de Reiki I cursus. Linda weet duidelijk waar ze over praat en houdt het heerlijk ‘down to earth’. Voor veel mensen een aanrader, zeker in deze hectische maatschappij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*