Reiki behandeling

De Reiki-Behandelingen

Reiki is er voor iedereen. Ik werk zowel met volwassenen, kinderen en dieren. Reiki zal je geven wat op dat moment goed voor je is. Het is geen vervanger van de reguliere geneeswijze, maar is een goede aanvulling en ondersteuning op de Reiki-behandeling.


Hoe Werkt Een Reiki-Behandeling?

De duur van een behandeling kan uiteenlopen van 60 minuten tot 90 minuten. De ruimte waarin ik werk is aangenaam en ontspannend, met zachte meditatieve muziek op de achtergrond. Tijdens de complete Reiki-behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel. Het is tevens mogelijk om een stoelbehandeling te krijgen of Reiki op afstand. De Reiki-energie stroomt via mijn handen door je lichaam en brengt ontspanning, rust en balans. Het zorgt ook dat je weer in je kracht komt te staan.

Wil je een afspraak maken voor een Reiki behandeling?

Stuur gerust een mail  naar info@moonvalley.nl nadat ik de mail heb ontvangen zal ik contact opnemen, zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is en ik kan vertellen wat je zoal kunt verwachten. Bellen kan ook 0640675149

Een complete Reiki behandeling kost € 55,-

Ik help je graag verder.

 

2 thoughts on “Reiki behandeling”

  1. Na lange tijd weer een reiki behandeling gehad bij Linda. Dit had ik echt even nodig omdat ik helemaal uit balans ben. De dag na de behandeling voelde ik mij al stukken beter. En dit gaan we weer vaker doen. Reiki geeft mij de rust en de balans die ik nodig heb. Linda je bent een prachtmens, bedankt dat je er bent, ook voor mijn gezin!

    1. Heb bij Linda een aantal behadelingen gehad, voelde mij daar zeer prettig bij. Kwam weer terug in balans. Heb ook de eerste cursus Reiki bij haar gedaan. Wat een fijne ervaring, om dit samen met Linda te mogen doen. Zij heeft mij zoveel warmte en rust gegeven. Dank je wel Linda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*