Over mij

Welkom op mijn website Moonvalley

Mijn naam is Linda Bell-de Geus. In mijn praktijk aan huis te Wagenborgen werk ik als Medium Handleeskundige en Reikihealer. Graag help ik je een stukje verder op weg en kijk ik met je mee om te zien en voelen waar je behoefte ligt om verder te groeien, ontwikkelen, ontspannen of om opnieuw in je kracht te komen staan.
Doordat ik op zoek was naar meer verdieping in mijn leven, kwam ik door middel van diverse cursussen in aanraking met o.a. Reiki en de Metamorfosemassage. Hierover kun je meer lezen onder het kopje Healing op de homepage van mijn website.

Ook heb ik de opleiding tot Handleeskundige gevolgd bij Rebecca van Delden te Groningen. Ik heb veel over mezelf geleerd en uiteraard over mensen en wat voor kennis er allemaal in de handen besloten ligt. Om mijn gevoeligheid nog verder te ontwikkelen en verfijnen heb ik de opleiding Mediumschap gevolgd bij Anneke Klaassens te Zeewolde.
Dit alles is voor mij zeer waardevol en heeft bij mij veel in beweging gezet en mijn leven uiteindelijk een positieve wending gegeven en veel aarding. Tevens heb ik ontdekt dat het leven een persoonlijke reis is en dat mogen “zijn” wie je werkelijk bent, mij nieuwe richtingen heeft laten zien. En dat je altijd kunt blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig opleidingen en cursussen. Hier krijg ik veel energie van. Graag geef ik dit aan je door en werk ik samen met jou aan datgene waar je behoefte ligt.

Ik werk zowel met volwassen als ook met kinderen van allerlei leeftijden. Ouders zijn bij het consult of behandeling aanwezig en ik bespreek het alleen met ouders na. Neem gerust contact met me op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Ik hoop je te ontmoeten!

Liefs Linda